L’antiga plaça de braus passa a la història

Els operaris de l’empresa a qui el comú va adjudicar els treballs d’enderroc aterren aquest dijous l’estructura metàl·lica que conformava la instal·lació

L'estructura metàl·lica aterrada en gran mesura aquest matí.
L'estructura metàl·lica aterrada en gran mesura aquest matí.

Després d’anar buidant el que havia estat plaça de braus, magatzem del COEX i encara més recentment, centre nacional de vacunació i de proves diagnòstiques per la Covid, aquest matí de dijous els operaris de l’empresa a la qual el comú d’Andorra la Vella va adjudicar els treballs d’enderroc de la infraestructura han procedit -estan procedint, de fet- a desmuntar l’estructura essencialment metàl·lica que configurava l’equipament. La part d’obra civil, per dir-ho així, ja s’havia anat desfent anteriorment.

D’aquesta manera, i més aviat que tard aquest mateix dissabte molt probablement, l’antiga plaça de braus de Prada Casadet passarà a la història. La zona, en part titularitat del comú i en major part encara arrendada per la pròpia corporació a uns particulars d’Andorra la Vella, ha de ser objecte els propers mesos d’una reforma urbanística notable. De moment es pretén guanyar espai per a l’aparcament, encara que és molt probable que en aquell indret s’hi acabi alçant, en el marc de la remodelació anunciada, algun equipament d’interès general com podria ser el museu nacional.

Comentaris (10)

Trending