Enxampat un conductor andorrà circulant a més de 150 quilòmetres l’hora entre Lleó i Ourense

Comentaris

Enxampat un conductor andorrà circulant a més de 150 quilòmetres l’hora entre Lleó i Ourense
Enxampat un conductor andorrà circulant a més de 150 quilòmetres l’hora entre Lleó i Ourense
  • L’home va haver de pagar al moment la multa econòmica que se li va imposar quan se’l va poder aturar, després que l’interceptessin tres radars diferents
  • El vehicle, durant el cap de setmana, viatjava per l’autovia A-52 “realitzant constants i bruscs canvis de carril per avançar” tot causant “riscos innecessaris a la circulació” 
La guàrdia civil va enxampar el cap de setmana un conductor resident a Andorra de 62 anys circulant a 150 quilòmetres per hora -amb una punta de 161 quilòmetres- en una autovia que enllaça Galícia i Lleó. A més, el vehicle conduït per l’home, i del qual la direcció general de trànsit (DGT) espanyola no n’ha donat detalls, anava “realitzant constants i bruscs canvis de carril per avançar” els cotxes que anaven davant seu. Segons els agents que van elaborar l’atestat, el conductor establert al Principat causava “riscos innecessaris a la circulació”. L’home va haver d’abonar una multa al moment xifrada entre 100 i 600 euros. La infracció seria considerada greu o molt greu. El conductor andorrà va ser interceptat, segons que publica ‘El Faro de Vigo’, per tres radars diferents el cap de setmana a l’autovia A-52, que uneix les localitats de Benavente (Lleó) i Porriño (Ourense). En tots els trams que va ser ‘enxampat’ el conductor superava la velocitat màxima permesa. Al punt 209 de l’autovia en qüestió, a Ourense, la guàrdia civil va controlar el conductor a 150 quilòmetres l’hora i duent a terme, ja, les maniobres descrites com a perilloses. Els agents van demanar més informació al centre de tractament de denúncies de Lleó per esbrinar si havia estat interceptat també a velocitats superiors a les permeses o havia estat un moment puntual. Segons una nota de la DGT, el centre lleonès va confirmar que, com a mínim en dues ocasions, el mateix vehicle havia estat enxampat circulant a 137 quilòmetres al punt 123 i a 161 quilòmetres al punt 222, el que va portar els agents a establir que el conductor andorrà hauria estat circulant a una mitjana de 150 quilòmetres l’hora entre els dos punts que unia l’autovia concernida. En ser aturat físicament i no tenir una residència fixada a Espanya, l’home va haver d’abonar la multa a l’acte si volia seguir la marxa.

Comentaris

Trending