Entronització agredolça de Molné a la Massana per l'abstenció i els 589 vots en blanc

La participació arriba al 51% amb una única llista

Els membres de CC es fan una selfie per celebrar el resultat.
Els membres de CC es fan una selfie per celebrar el resultat.
La candidatura única de Ciutadans Compromesos, Demòcrates i Liberals a la Massana ha obtingut 912 vots amb un 51% de participació, 589 vots en blanc i  97 nuls. És el pitjor resultat d'una llista única en unes eleccions comunals. La cònsol major electa, Olga Molné, ha admès que "esperàvem" una abstenció de l'entorn del 50% i, des d'aquest punt de vista, ha volgut treure ferro a la baixa participació a la parròquia.

Molné, que estarà acompanyada per Eva Sansa com a cònsol menor, s'ha mostrat  més preocupada per la xifra d'abstenció a nivell nacional. També ha mirat de reüll el vot blanc a la seva parròquia tot hi admetre que caldrà fer-hi "una reflexió" i donar més importància que mai als "fulls blancs", que és una part del programa oberta a l'aportació ciutadana. "Aquests vots en blanc ens ajudaran a involucrar la gent". Ha reconegut que "una campanya en solitari és poc encisadora" i ha volgut felicitat "totes les persones que han anat a votar i treballarem per a tothom aquests pròxims quatre anys".

La futura cònsol major, que ja forma part de l'actual equip comunal, ha assegurat que la seva tasca serà de continuïtat. "Hi ha molts projectes que estan iniciats i que continuarem i en posarem en marxa d'altres. El primer de gener ja posarem fil a l'agulla". Molné ha recordat, finalment, que han assolit el 96% del compliment del programa electoral amb què la formació es va presentar el 2015.

Partit d'àmbit nacional

El membre de Ciutadans Compromesos i conseller general, Carles Naudi ha dit a Andorra Televisió que la formació que forma part de la coalició de govern és un convertirà en un partit d'àmbit nacional. Naudi diu que estan oberts a aliances amb altres forces però veu més factible que sigui amb Demòcrates o amb Liberals abans que amb el Partit Socialdemòcrata.CONSELLERS ELECTES


 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending