Ensurt de desenes d’eventuals d’educació per una carta que els feia pensar que no havien estat cotitzats a la CASS

Funció Pública ha enviat una comunicació advertint que es tractava d’un error mentre que la parapública diu que és un procediment automàtic per a les regularitzacions retroactives

-
-
Desenes d’eventuals d’educació han viscut dies de neguit últimament. Depèn de la persona, també, és cert. Però la recepció d’una carta de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) que no estaven pas acostumats a rebre els ha fet pensar que les seves cotitzacions relatives al 2018 no havien estat satisfetes. Després de consultes i gestions, la situació s’ha aclarit i tot plegat ha quedat en un ensurt. O en un afer una mica enigmàtic.

El que és clar és que aquelles persones que durant algun tram del 2018 van exercir com a eventuals en educació estan hores ara al dia de les seves cotitzacions socials. Però també és clar que alguna anomalia hi ha hagut pel mig. Alguns dels afectats haurien rebut els darrers dies una comunicació des de Funció Pública en què se’ls exposa que si reben alguna carta -com la recepcionada- procedent de la CASS, que no la tinguin en compte, que tot plegat es deu a un error.

Contactada la CASS per aquesta qüestió, la parapública assegura que “no ha reclamat cap cotització a personal eventual d'educació. Les cartes que han rebut són enviades de manera automàtica en els casos de regularització de cotitzacions de manera retroactiva. Aquest procediment és habitual en els casos de pagament de cotitzacions de manera retroactiva i en aquest cas ja s'han pagat les cotitzacions corresponents”.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending