Encamp anima els infants amb una rua plena dels ídols de ficció

(Amb vídeo) Al camió hi havia Mickey i Minnie, però també personatges com la Blancaneus superherois com Spiderman o Batman i, fins i tot, un soldat imperial d’Star Wars

La rua l'han protagonitzat un bon grapat de personatges.
La rua l'han protagonitzat un bon grapat de personatges.

Pocoyo a la Massana. Mickey i Minnie a Canillo. A Escaldes-Escaldes, els dos ratolins de Disney acompanyats per Olaf, el ninot de neu de ‘Frozen’. I ara, Encamp ha cridat a tot l’exercit de la factoria amb el mateix objectiu: animar els més petits durant el confinament obligat per la crisi del coronavirus. Un camió amb tots els personatges de les diferents franquícies de la multinacional -i algun convidat especial- ha recorregut aquest dijous els carrers del poble.

Eren un bon grapat. Per tant, aquesta vegada no se’ls ha fet anar caminant. S’han pujat tots a un camió. Mickey i Minnie repetien. A ells, però, se’ls han afegit la Blancaneus i la princesa Elsa, de ‘Fronzen’. També diversos superherois Marvel, com Spiderman i el Capità Amèrica. Per allà, de fet, també ha aparegut Batman, una de les insígnies de DC. I l’objectiu era tan important que, per una vegada, un soldat imperial d’Star Wars s’ha posat al costat dels bons.

El camió ha sortit del Prat Gran i ha recorregut bona part dels carrers d’Encamp. Des dels balcons, els nens els han seguit astorats. De ben segur, hauran passat una estona agradable i divertida que els farà més suportable un dia més de confinament. I és que, cal recordar, tot i que aquest dijous era el primer dia de sortides permeses, els que visquessin a edificis imparells hauran d’esperar a divendres.

Per cert que des del comú també es pensa en els infants del Pas de la Casa. La rua es mourà pels carrers de la població el divendres, entre les onze del matí i les dues de la tarda.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending