En Comú per Ordino impulsarà el projecte Riberamunt per dinamitzar el patrimoni cultural i històric de tots els pobles

La candidata a cònsol menor, Eva Choy lamenta els atacs personals d'Enric Dolsa

Escabrós, Duró i Choy aquest dijous a Ordino.
Escabrós, Duró i Choy aquest dijous a Ordino.
En Comú per Ordino ha presentat aquest dijous des del camí ral el projecte Riberamunt, per dinamitzar el patrimoni cultural i històric de tots els pobles d’Ordino. Serà un producte turístic que tindrà com a eix connector precisament el camí ral, que durant aquest darrer mandat i, “gràcies al treball conjunt entre el Govern i el Comú”, s’ha ampliat per tal d’unir “tots els pobles d’Ordino fins al Serrat”, ha explicat la candidata a cònsol menor, Eva Choy.

Des de llavors, és un “camí molt concorregut pels ordinencs, els andorrans i també els turistes”, ha celebrat. I pel que fa al projecte Riberamunt, donarà continuïtat a ‘Les claus de la Cortinada’, iniciativa que es va tirar endavant aquest estiu per mostrar els grans atractius del poble. S’oferiran productes similars a la resta de pobles.
En un altre ordre de coses, i aprofitant l’acte, Eva Choy ha lamentat “els atacs personals” que estan emprant alguns candidats de la parròquia, com és el cas d’Enric Dolsa, de X’Ordino. “Nosaltres veiem una certa desesperació en aquesta estratègia”, ha plantejat, motiu pel qual “demanem al ciutadà que faci un vot útil i intel·ligent”, així com que aposti per “candidatures assertives, no destructives”. Choy ha defensat que “la nostra proposta porta projectes reals i factibles”.

Comentaris (2)

Trending