En Comú per Encamp presenta un equip continuista i amb experiència

La reactivació econòmica de la parròquia serà l'eix de la seva campanya

Els quatre primers membres de la candidatura d'En Comú per Encamp.
Els quatre primers membres de la candidatura d'En Comú per Encamp.
En Comú per Encamp aposta per la continuitat i l'experiència en la llista que encapçalen Laura Mas i Jean-Michel Rascagneres. La candidatura agrupa integrants d'Units per al Progrés, Demòcrates, Liberals i Independents i competirà a les eleccions del 15 de desembre amb tres llistes més a la parròquia encampadana.

La reactivació econòmica i la població del Pas de la Casa centraran la campanya de la formació que tot i agrupar candidats de diverses tendències ho va tenir fàcil a l'hora de tancar la llista. Així ho ha dit la candidata a cònsol major, Laura Mas. "Quan hi ha els mateixos objectius, les coses són senzilles". 

No han volgut avançar res sobre el programa electoral "perquè la campanya no comença fins l'1 de desembre", ha manifestat el número 2 de la llista, Jean-Michel Rascagneres. Remarquen la solidesa de la seva proposta avalada pels vuit anys  d'UP Demòcrates al comú. No es consideren favorits, i menys encara amb quatre llistes. "No ho tindrem fàcil", assegura Laura Mas.

El fet que algunes de les formacions d'En Comú per Encamp també estiguin al Govern com Demòcrates i Liberals pot facilitarà la realització de projectes. En aquest sentit, Laura Mas ha recordat les reunions que ha mantingut el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo amb els veïns i comerciants del Pas de la Casa i les modificacions que s'han dut a terme per millorar el transport públic a la població encampadana.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending