Empresonat un home que s’ha presentat a casa de l’exparella amb la intenció d’amenaçar-la amb un ganivet

La detenció s’ha produït aquesta matinada passada després que la policia ha localitzat l’individu, embriac, amagat en un portal del centre d’Andorra la Vella

-
-
El batlle de guàrdia ha enviat aquest vespre a la presó un home que ha estat detingut de matinada després que es presentés al domicili de la seva exparella, que ha refet la seva vida sentimental, amb la intenció d’amenaçar-la i de fer-ho amb un ganivet que no l’ha arribat a esgrimir però que sí que la policia ha pogut recuperar posteriorment, una vegada arrestat l’individu. 

L’home, amb evidències d’haver ingerit alcohol en excés, s’hauria presentat la nit passada a l’habitatge on viu la seva exparella, al centre d’Andorra la Vella. Ha trucat a la porta i se l’ha arribat a obrir. La dona estava acompanyada de la actual parella. Quan l’amenaçador, després de proferir alguns brams, ha tingut clar que la parella increpada avisava la policia s’ha fet escàpol. Però l’intent de fugida ha durat poca estona.

Una patrulla de la policia s’ha presentat al lloc en poca estona i després de ser posada en coneixement dels fets -i d’advertir els afectats als agents que havien vist mig amagat entre la roba de l’agressor com duia un ganivet que no hauria arribat a esgrimir- ha començat a dur a terme una petita recerca que no ha trigat a dur els seus fruits.

En un portal proper al mateix domicili on havia intentat accedir amb to amenaçador, l’home, embriac, s’intentava amagar. Ha estat inicialment detingut per un delicte contra la seguretat col·lectiva atès que en un altre indret de la mateixa zona s’ha pogut recuperar el ganivet que efectivament duia. Ha estat el port d’arma el principal element d’acusació i el que, suposadament, li hauria valgut una condemna ferma i per la via ràpida. 

L’home, de mitjana edat igual com els increpats, ja tenia alguns antecedents per la seva suposada addicció a l’alcohol. De fet, fa més o menys un any que la dona ara objecte de l’ira nocturna de l’empresonat ja havia denunciat aquest, quan encara eren parella, per un cas de violència domèstica. 

Comentaris

Trending