Empresonat un home que accedia al país amb més de noranta grams d'haixix que prèviament s'havia empassat

Comentaris

Més problemes per poder exportar: un programa informàtic de 600.000 euros que no va i haver de passar per Bèlgica
Més problemes per poder exportar: un programa informàtic de 600.000 euros que no va i haver de passar per Bèlgica

Un home de 37 anys va entrar dijous al matí al Principat amb més de noranta grams d’haixix distribuïts en vuit embolcalls diferents que prèviament havia ingerit. El no resident, que ja ha ingressat a la Comella, va ser descobert just quan passava el punt fronterer del riu Runer. Va ser l’eficàcia d’un gos el que va marcar que probablement l’home havia ingerit la droga, que va acabar expulsant de forma natural estant sota control policial a l’hospital.

Els fets es van iniciar poc després de les nou del matí de dijous, segons que ha comunicat avui la policia, quan l’home accedia al Principat com a ocupant d’un turisme. Suposadament en el marc d’un control rutinari, i sense massa dificultat, se li va trobar una petita quantitat d’haixix, en concret 3,6 grams. Descoberta aquesta primera quantitat de droga, els agents van iniciar una inspecció molt acurada. El gos especialista en detecció d’estupefaents va marcar molt decididament el cos de l’home. Davant d’aquest fet se’l va conduir cap a l’hospital per fer-li les exploracions pertinents que van permetre detectar que a l’interior del cos hi podria dur més droga.

Al cap d’una estona que el cos no ha precisat, el detingut va acabar expulsant “de forma natural” vuit embolcalls allargats que sumaven un total de 91,7 grams més d’haixix. Segons la policia, l’ara empresonat tenia la intenció presumible de vendre l’estupefaent que portava al país. No és gens usual intentar introduir a Andorra la droga emprant el sistema que va usar aquest individu.

Comentaris

Trending