Empresonat un altre petit distribuïdor de cocaïna detingut en un restaurant del Pas

L’home, de 24 anys, portava a sobre quan va ser controlat vuit embolcalls preparats per ser comercialitzats; durant la setmana passada es van fer quatre arrestos més per tràfic de droga

Comentaris

-
-
Un altre petit distribuïdor de droga ha ingressat al centre penitenciari després de ser arrestat per la policia. El cos d’ordre està extremant la vigilància en matèria de tràfic d’estupefaents als centres d’oci hivernal del país. La detenció es va produir la mitjanit de dimecres a dijous i l’home, un resident temporer de 24 anys, va ser empresonat divendres després de passar a disposició judicial.

Segons la comunicació emesa aquest dilluns per la policia, l’home va ser detingut quan passaven cinc minuts de la mitjanit de dimecres a dijous portant al damunt vuit embolcalls de cocaïna que sumaven un total de 10,7 grams de droga. El control i la detenció es van fer en un establiment de restauració del Pas de la Casa.

Aquesta va ser una de les cinc detencions relacionades amb estupefaents que hi va haver la setmana passada al Principat. Encara no una hora després de la mateixa nit, la policia va detenir un altre resident, en aquest cas de 33 anys, en l’aparcament d’un local d’oci nocturn de Soldeu amb menys d’un gram de cocaïna. L’endemà, pràcticament al mateix lloc i hora, va ser un no resident l’enxampat. En aquesta ocasió l’arrestat estava en possessió d’1,6 grams de cocaïna i 2,3.

Uns dies abans i uns dies després hi va haver dues detencions més. Dilluns passat poc després de les 10 la nit a la frontera del riu Runer s’havia arrestat un home no resident de 33 anys amb una pastilla de 0,2 grams d’èxtasi que accedia al Principat en un autobús de línia regular. Dissabte a la tarda, a la frontera francoandorrana, va ser arrestat un turista de 27 anys en possessió de 2,1 grams d’heroïna i 2,8 grams de marihuana quan entrava al país.

Etiquetes

Comentaris

Trending