Empresonat un acusat de distribuir marihuana a Soldeu, el Tarter i el Pas

A l’home, un resident de 59 anys, se li van comissar 75 grams de ‘maria’ i dispositius telefònics l’anàlisi dels quals permetrà desfer una xarxa ‘hivernal’ de tràfic de droga

-
-

El darrer detingut amb una quantitat notable de droga, en aquest cas de marihuana, va acabar ingressant al centre penitenciari. Es tracta d’un home resident de 59 anys que es dedicava a distribuir ‘maria’ principalment a Soldeu, el Tarter i el Pas de la Casa, i també a Escaldes, on va ser detingut en una operació que la policia va batejar amb el nom de ‘Riu’. La intervenció policial va servir per comissar 75 grams de marihuana.

En rebre el detingut, el batlle de guàrdia no va tenir cap dubte en enviar-lo a la presó atesa la quantitat de droga segrestada i els indicis i elements prou clars i notables que l’arrestat hauria subministrat molta més marihuana de l’enxampada, especialment durant la temporada hivernal. L’anàlisi dels dispositius mòbils que es van apressar a l’home hauria d’acabar de corroborar que es tractava d’un petit distribuïdor especialment de marihuana.

La detenció es va produir fa deu dies i en el marc de la mateixa operació, emmarcada en l’increment de la pressió policial que la policia fa de la lluita contra els estupefaents en els principals indrets del turisme hivernal, també es van controlar dos homes, de 26 i 27 anys, no resident i resident temporal, respectivament, que eren clients habituals de l’ara empresonat.

 

Comentaris

Trending