Tag Systems s’endinsa en la comercialització de targetes de pagament biomètriques

L’empresa andorrana s’alia amb la noruega Zwipe per oferir solucions que permeten als consumidors autoritzar transaccions amb les seves empremtes dactilars sense comprometre la seva privacitat

Comentaris

Aliança entre Zwipe i Tag Systems.
Aliança entre Zwipe i Tag Systems. ARXIU

L’empresa andorrana Tag Systems, un dels líders europeus en fabricació de targetes de pagament i Zwipe, empresa pionera en tecnologia biomètrica, han decidit col·laborar en la comercialització de targetes de pagament biomètriques. Totes dues firmes han desenvolupat i intensificat des del 2019 la seva col·laboració per aprovisionar els emissors de targetes de pagament d’Europa i Nord Amèrica amb les targetes de pagament biomètriques més avançades, arrel del creixent interès en el mercat per aquest tipus de mitjà de pagament.

Zwipe, amb seu a Oslo i amb presència a nivell global, està liderant la propera etapa en els pagaments ‘contactless’ i ‘contact free’; ofereix solucions biomètriques que permeten als consumidors autoritzar transaccions amb les seves empremtes dactilars sense comprometre la seva privacitat.

El president de Tag Systems, Joaquim Miró, explica en relació amb l’aliança que “després de quasi dos anys de col·laboració a nivell de tecnologia, la nostra col·laboració amb Zwipe mai havia estat tan ferma. Estem entusiasmats amb el creixent interès per part dels nostres clients per aquest nou mitjà de pagament a traves de la biometria. Ha arribat l’hora d’expandir la nostra col·laboració i proactivament desenvolupar el mercat i accelerar la comercialització”.

Per al CEO de Zwipe, André Løvestam, la col·laboració amb Tag Systems, “un dels nostres col·laboradors més antics, accelerarà les activitats amb els emissors d’Europa i Estats Units. La nostra col·laboració entrarà en la fase comercial amb la posada en marxa de pilots a finals d’estiu del 2021 i llançaments al mercat a finals d’any.  Agraeixo a Tag Systems per la confiança dipositada amb Zwipe, i espero que aquesta col·laboració sigui satisfactòria per ambdues parts”.

Etiquetes

Comentaris

Trending