Ski Andorra queda reduït a la mínima expressió

Tot allò relacionat amb la comercialització de productes -inclòs el forfet escolar- o la comunicació de qualsevol aspecte del sector de la neu queda en mans de Grandvalira i la patronal, que fins i tot s’ha traslladat a un petit despatx a tocar de Nevasa, farà tasques de representació institucional i poc més

El local on hi havia Ski Andorra a la plaça Gran Valira està totalment desmantellat.
El local on hi havia Ski Andorra a la plaça Gran Valira està totalment desmantellat.

Ski Andorra queda com un apèndix de Grandvalira. La seva funcionalitat s’ha reduït a la mínima expressió. Fins al punt que ha deixat les instal·lacions de què disposava a tocar de la boca escaldenca del Pont Pla, a prop també del despatx central de Duana, a la plaça Gran Valira, per traslladar-se en una petita oficina al costat mateix de les instal·lacions de Nevasa, a l’edifici Illa Carlemany.

La integració de les estacions d’esquí alpí sota el paraigua de Grandvalira han fet que tota la comercialització, inclòs fins i tot el forfet escolar, hagi passat a mans de Nevasa, la societat que comercialment es coneix com a Grandvalira. També li correspon a aquesta entitat tota la comunicació en relació a allò d’interès públic del sector de la neu, segons que han assegurat fonts consultades.

Ski Andorra seguirà sent, això sí, la patronal del sector. I també es reserva a aquesta organització tots aquells aspectes relatius, per exemple, a la formació o a la reglamentació de la professió. Ski Andorra també farà funcions de representació institucional davant d’organismes internacionals o entitats de dret públic. Però tota la repercussió més pública o de tarannà més empresarial, comercial, queda circumscrit totalment a Grandvalira.

Comentaris (3)

Trending