Pyrénées manté que els empleats del Punt “tindran oportunitats” però que ara “no toca moure fitxa”

El grup empresarial que els propers mesos hauria de passar a explotar l’establiment comercial a la sortida de Sant Julià assegura que ha rebut una cinquantena de currículums

Pyrénées continua preveient mig miler de persones per a la plantilla del futur centre comercial a Sant Julià.
Pyrénées continua preveient mig miler de persones per a la plantilla del futur centre comercial a Sant Julià. Toni Solanelles

El grup Pyrénées assegura ara que “no toca moure fitxa” en relació amb els treballadors del Punt de Trobada perquè els més de tres-cents empleats de què encara disposa el centre comercial lauredià tenen els seus compromisos contractuals i, per tant, per una qüestió de respecte no s’ha anat a ‘tocar’ directament i volgudament cap operari. No obstant això, fonts oficials del grup que en uns mesos hauria de passar a explotar l’establiment comercial situat a la sortida de Sant Julià en direcció a la frontera asseguren que “tots tindran la seva oportunitat”.

El nou argumentari del grup empresarial canvia lleugerament el que s’havia anat dient fins ara, en el sentit que hi havia un punt d’informació específic o que ja s’havien fet reunions. En aquest sentit, les fonts oficials asseguren que “si no hi ha hagut cap interlocució és perquè ara no toca moure fitxa”, alhora que afirmen les fonts consultades que si són els treballadors del Punt de Trobada els que s’adrecen a Pyrénées aquesta és una altra situació.

El Punt de Trobada té de marge, ara per ara, fins al 30 de novembre per a ser desocupat.

Relacionat

Pyrénées manté que nombrosos empleats del Punt els ha contactat per informar-se i orientar el futur

En aquest sentit, les fonts de Pyrénées afirmen que han rebut mig centenar de currículums de treballadors actualment al Punt. I garanteixen que la voluntat, alhora de configurar la plantilla del futur centre comercial, és prioritzar el personal que procedeixi del Punt de Trobada. El que es manté inalterable, segons remarquen les fonts consultades, és que la previsió de personal per al futur establiment situa en mig miler els treballadors que es necessitaran, de diversa naturalesa, formació i qualificació professional.

El característic rètol del Punt de Trobada.

Relacionat

Treballadors del Punt de Trobada neguen que Pyrénées s’hagi dirigit a ells

 

Comentaris (3)

Trending