Pyrénées preveu inaugurar el centre comercial que reemplaçarà el Punt de Trobada de cara a l’estiu

Els enginyers han avançat que es durà a terme una obra per fases amb l’objectiu d’obrir de cara a l’estiu només la planta baixa, la qual comptarà amb un Carrefour i un Mc Donalds

Estat actual de la planta baixa de l'edifici
Estat actual de la planta baixa de l'edifici Cristian Cortés

El projecte pel centre comercial que substituirà el Punt de Trobada va agafant forma. Encara no s’ha definit, però ja s’està treballant per a obrir la planta baixa de cara a l’estiu. Allà, s’ubicarà un Carrefour i un Mc Donalds. Respecte a la resta de l’espai, s’estan estudiant les diferents possibilitats. D’altra banda, Pyrénées preveu contractar, com a mínim, uns 500 treballadors. Això si, s’aniran incorporant a mesura que tot plegat avanci. Del total, unes 300 persones seran extreballadors del Punt de trobada.  

Quant al nou director general de l’establiment, del qual ja es coneix que pertanyia a una multinacional amb seu social a França, fonts de Pyrénées han declarat que serà presentat en les pròximes setmanes “per explicar coses concretes” i han assegurat que “De Tolosa a Barcelona, us puc dir que serà el centre comercial més important que s’està construint actualment i, amb el context de pandèmia que estem vivint, passaran anys fins que es pugui crear prop d’aquí algun establiment similar”.  

Estat actual de la planta baixa del que va ser el Punt de Trobada

Actualment s’estan duent a terme els enderrocs de les tres primeres plantes, on anteriorment s’ubicava la zona de vendes. Segons els enginyers, les obres a les instal·lacions aniran avançant a mesura que decideixi què es farà a cadascuna de les vuit plantes per tal de no haver de retrocedir en les actuacions, però ja es té pràcticament decidit que s’ampliarà la zona comercial i, per tant, caldrà reajustar els accessos i les sortides d’emergència, per exemple. En la mateixa línia, s’ha destacat que s’aprofitarà la coberta per instal·lar plaques solars i que hi haurà un sistema per recuperar l’energia que es produeixi.  

De moment, hi ha una vintena d’extreballadors del Punt de Trobada que ja s’han incorporat al projecte per dur a terme tasques logístiques i d’administració i, encara que les contractacions estan obertes a tota la ciutadania, es donarà prioritat a tots aquells que vulguin recuperar el joc de treball que tenien. “Som prudents respecte a la xifra de contractacions que farem. Encara podríem anunciar una més alta, però no volem avançar-nos”, han explicat des de Pyrénées.  

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending