El programa Impuls Jove arriba als 730 estudiants i a les 70 empreses inscrites

Després de dos anys de funcionament, la Cambra fa un balança “satisfactori” de la iniciativa i destaca el “creixent interès” per part dels estudiants a utilitzar la plataforma per buscar feina temporal

Comentaris

Promoció d'Impuls Jove.
Promoció d'Impuls Jove. cambra de comerç

Un total de 730 joves i 70 empreses s’han inscrit al programa Impuls jove, una iniciativa creada fa gairebé dos anys per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra en col·laboració amb Andorra Recerca i Innovació (AR+I), per connectar empreses i joves d’entre 16 i 25 anys amb l’objectiu d’afavorir la seva inserció laboral de manera temporal.

La Cambra fa un balanç satisfactori d’aquesta iniciativa i destaca el creixent interès per part dels estudiants a utilitzar aquesta plataforma en la recerca de feina temporal, expliquen en un comunicat. Així, actualment hi ha 70 empreses participen en aquest projecte i la voluntat de la Cambra és que se n’hi sumin cada vegada més. Les ofertes que es publiquen són principalment per cobrir llocs de treball durant l’estiu i en determinades èpoques de l’any. La majoria de feines són pel sector serveis tot i que també n’hi ha d’altres com ara, el tecnològic, la banca o la comunicació.

La voluntat d’enguany se centra sobretot en implementar les àrees de millora que tant estudiants com empreses van assenyalar en una enquesta realitzada conjuntament amb l’AR+I l’octubre de l’any passat.

Entre altres, s’ha millorat la usabilitat i la rapidesa de càrrega de l’aplicació mòbil i de la pàgina web a més de la possibilitat que les empreses puguin mantenir els currículums dels estudiants per a poder-los oferir una feina temporal en un futur.

Cal destacar, a més, l’alt grau de satisfacció entre les empreses tant amb l’aplicació mòbil, la pàgina web així com també amb el perfil dels joves contractats, dels quals han valorat molt positivament, sobretot, els coneixements i les ganes d'iniciar una carrera professional, els idiomes i les habilitats administratives.

Etiquetes

Comentaris

Trending