Primer dia a Arcalís amb bona afluència

L’obertura es va avançar fins a aquest dijous, que ha començat la temporada amb un 40% de les pistes en marxa i 40 centímetres de neu pols

Els primers esquiadors a Ordino Arcalís aquest dijous.
Els primers esquiadors a Ordino Arcalís aquest dijous. Grandvalira Resorts

Totes les instal·lacions de Grandvalira Resorts es posaran en marxa aquest divendres, 2 d’octubre. Però, al domini d’Ordino Arcalís es va decidir avançar l’inici de temporada a aquest dijous, on s’han rebut els primers esquiadors que han volgut aprofitar l’oportunitat. De fet, l’afluència ha estat bona. S’han posat en marxa, així, un 40% de les pistes amb 40 centímetres de neu pols.

Aquest dijous, a partir de les 9:00 h del matí, els diferents remuntadors s’han posat en marxa per a traslladar als primers esquiadors fins a les pistes d’Ordino Arcalís. Tal com es va anunciar, s’han obert un 40%, que comprèn Terragalls, la Coma, la Balma, la part baixa de l’Hortell, la Canaleta, els Orris i el Túnel. Malgrat ser entre setmana, que és un dels moments més baixos pel que fa a visitants, l’afluència ha estat positiva, segons informen des de Grandvalira Resorts.

Una imatge d'Arcalís ben nevat.

Relacionat

Arcalís obrirà ja aquest dijous després de les darreres nevades i la baixada de temperatures

El motiu d’aquest avançament ha estat, principalment, les nevades dels darrers dies i la baixada de temperatures generalitzada. S’ha pogut generar, a més, neu de cultiu, que ha garantit 40 centímetres de neu pols per als primers esquiadors de la temporada. Per tant, es remarca que les condicions han estat bones i s’han pogut complir, així, les previsions d’obertura.

Etiquetes

Comentaris

Trending