El portal de proveïdors de FEDA ja compta amb un centenar d'empreses registrades

Es va posar en marxa el passat mes d'abril i el seu objectiu és reforçar les col·laboracions amb els diferents subministradors

Imatge de la central de FEDA.
Imatge de la central de FEDA. ARXIU

El portal de proveïdors de FEDA ja compta amb un centenar d'empreses registrades. El seu objectiu és reforçar les col·laboracions i oferir major transparència en les relacions. El portal es va posar en marxa el passat mes d'abril.

La nova eina té un registre en què tots els proveïdors estan identificats i homologats per la mateixa entitat i es troben classificats en funció dels serveis o subministraments que ofereixen. En el moment del registre, els proveïdors poden aportar la informació de les certificacions que tenen i hauran d’acceptar, una única vegada, el codi ètic dels proveïdors de FEDA, així com la normativa de seguretat aplicable.

A més, gràcies a aquest registre, FEDA també pot avaluar els proveïdors en funció de les experiències prèvies que hagi tingut amb ells i en un futur aquesta consideració es tindrà en compte com a criteri de valoració a l’hora d’adjudicar concursos.

Per tal d’oferir la màxima transparència, quan l’avaluació compti per a les adjudicacions, els proveïdors poden consultar la seva puntuació basada en les experiències que han tingut amb FEDA.  La relació de FEDA amb el seu entorn és un dels pilars estratègics de l’entitat, ja que com a entitat pública, FEDA té molt present el seu impacte en els diferents sectors i té l’objectiu de generar activitat econòmica.

De fet, FEDA i les seves filials treballen amb un gran nombre de proveïdors i durant el 2020 han fet comandes a 575 proveïdors diferents, per un import total de 17,2 milions d’euros, a banda de la compra d’energia.

 

Comentaris

Trending