El NIU incorpora una empresa especialitzada en la mobilitat elèctrica

Lupa s’ubicarà a les dependències d’Andorra Telecom a la Massana per tirar endavant el projecte de crear vehicles que tenen la possibilitat d’intercanviar bateries

Un instant de la presentació de Lupa com a nova empresa al NIU.
Un instant de la presentació de Lupa com a nova empresa al NIU. ANDORRA TELECOM

El NIU d’Andorra Telecom té un nou inquilí. Es tracta de Lupa, una ‘startup’ centrada en el sector de la mobilitat elèctrica. L’empresa s’instal·larà a les oficines per a emprenedors de la companyia de telecomunicacions, a la Massana, per tirar endavant el seu projecte, que té definits ja diversos models de vehicles.

Una de les propostes de valor que ofereix Lupa serà l’opció de poder comprar el vehicle amb o sense bateries. Aquestes es podran muntar en qualsevol altre model de la marca, de forma senzilla i en tallers adherits.

Carlos Álvarez, CEO de Lupa, juntament amb Isaac Soro, desenvolupador de negoci, han presentat aquest matí el seu projecte acompanyats del responsable del NIU d’Andorra Telecom, Miquel Gouarré. Durant la presentació, Álvarez ha ressaltat que “la nostra marca es fonamenta en tres principis estratègics: vehicles elèctrics, de qualitat fabricats a Europa i equipats amb la darrera tecnologia”.

Un dels objectius de Lupa és abaratir al màxim el preu del vehicle elèctric i apostar per dotar-los d’una autonomia suficient per a la majoria de desplaçaments del dia a dia. L’empresa està treballant per comptar amb  les seves pròpies plantes de producció a Espanya. “Naixem pensant en les necessitats de la gent, als que hem de donar resposta. Pagar menys de 20.000 euros per un vehicle elèctric que assoleixi 300 quilòmetres d’autonomia és uns dels nostres principals objectius”, ha comentat el CEO de la societat.

Per la seva banda, Gouarré ha donat la benvinguda a una ‘startup’ que “va enfocada a un sector que està innovant, de gran potencialitat i que en els pròxims anys experimentarà un creixement notable”. També ha anunciat que aquesta serà una de les candidates a participar en la cimera de negoci internacional el MillonarioMasterMinds que es desenvoluparà els propers 17 i 18 de juliol a Barcelona.

Comentaris

Trending