Naturland supera en un 10% el rècord de facturació de l’estiu passat

El nombre de visitants s’ha mantingut estable, amb uns 50.000 de juliol a setembre, malgrat la meteorologia d’agost i l’avançament del calendari escolar a Catalunya

Dos nens aquest estiu a Naturland.
Dos nens aquest estiu a Naturland. Naturland

La tendència de Naturland, segons informen des del parc, continua sent de creixement. Almenys, així ho hauria de demostrar el 10% més de facturació respecte a l’estiu anterior, que va ser de rècord a Camprabassa. Pel que fa als visitants de la temporada estival, la xifra s’ha mantingut similar al 2021, situant-se prop dels 50.000 des del juliol fins a l’11 de setembre. Des del parc destaquen, però, que aquesta dada s’ha donat malgrat els ruixats durant les tardes del mes d’agost, així com l’avançament del calendari escolar a Catalunya, que han estat “fets significatius que han restat visitants”.

Naturland destaca la tendència positiva que ha seguit des de el canvi de rumb que va prendre la direcció fa dos anys. En aquest sentit, la facturació de l’estiu s’ha superat en un 10% en comparació amb el 2021, que ja havia marcat un rècord. Per aconseguir aquests resultats s’ha potenciat la compra dels paquets d’activitats, fet que ha contribuït en consolidar la despesa del client. També s’ha promogut la compra a través de la web pròpia.

Per accedir al Tobotronc, una de les activitats principals del parc, s’ha continuat amb la limitació d’un viatge per persona i sempre amb reserva prèvia, per evitar aglomeracions en la cua. Des de Naturland també destaquen la posada en marxa d’un nou sistema de control d’accés amb QR al centre a través de la compra anticipada. En general, les noves activitats de la cota 1600, com el circuit Esquirol o el tubbing, han tingut bona acceptació entre els usuaris.

Una vegada finalitzada la temporada d’estiu, Naturland continuarà obert els caps de setmana amb propostes a les dues cotes fins a l’hivern, quan es reprengui l’activitat a l’estació d’esquí nòrdic a La Rabassa.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending