MoraBanc crea un préstec amb condicions especials per afavorir la reactivació econòmica

Els interessats podran demanar fins a tres cops l’import de la nòmina sense necessitat de ser clients del banc, a partir del pròxim dilluns

Oficina de MoraBanc a Sant Julià de Lòria.
Oficina de MoraBanc a Sant Julià de Lòria. Altaveu

En una situació en què, des de molts àmbits, s’encoratja el consum intern per reactivar l’economia d’Andorra, MoraBanc vol potenciar les opcions de finançament per a aquelles persones que ho necessitin per realitzar compres de productes o serveis. Els particulars interessats, siguin o no siguin clients del banc, podran sol·licitar un préstec de fins a tres vegades l’import de la seva nòmina, sense necessitat que aquesta estigui domiciliada a MoraBanc. 

Per contribuir a la reactivació econòmica, MoraBanc destina més recursos destinats al finançament de particulars amb préstecs al consum que es podran contractar a partir de dilluns 6 de juliol.

Marta Riera, directora de Banca País apunta que “una de les funcions de la banca és aportar finançament a la societat i en moments d’especial necessitat volem dedicar-hi més recursos dels que teníem previstos abans de la pandèmia. Tenim un balanç fort i una alta solvència que ens permeten respondre amb seguretat a la demanda de préstecs que fa la societat.”

Etiquetes

Comentaris

Trending