Marticella allarga el seu vincle amb Pal-Arinsal mentre es negocia l’entrada de capital privat

L’actual director d’EMAP continuarà uns mesos més per donar també marge a la societat i el comú per triar el seu successor

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella.
El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella. ARXIU

L’actual director d’EMAP, la societat que gestiona l’estació de Pal-Arinsal, Josep Marticella, ha allargat la seva vinculació amb l’empresa uns mesos més. El camp de neu massanenc podria fins i tot iniciar la propera temporada hivernal amb Marticella al capdavant. De fet, les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, han admès que la presència de Marticella al capdavant del camp de neu és crucial per lligar l’entrada de capital privat.

Sansa ha estat clara quan ha explicat que si s’haguessin de recomençar els contactes per a la privatització de l’estació per l’arribada d’un nou director, es complicaria molt tot. Per tant, el manteniment de Marticella al capdavant d’EMAP “ens ajudarà en tot aquest procés” alhora que dóna un major marge de maniobra al comú i a la societat per triar el seu successor.

El contracte de Marticella, en principi, acabava aquest mateix mes de setembre, però s’allargarà fins que entri el seu substitut. El temps de l’actual director es podria allargar “tres o quatre mesos més”, ha afirmat Sansa. De fet, els terminis no estan tancats i la continuïtat de Marticella al capdavant de Vallnord, de moment, no té una data concreta de durada. “Hi ha la voluntat de seguir treballant conjuntament fins a trobar un relleu que convenci tothom”, ha assegurat Molné. De fet, les cònsols han afirmat que “no ens sentim incòmodes amb la situació”, perquè tot ha estat pactat i acordat entre les dues parts.

De moment, el procés per trobar un substitut adequat continua en marxa. Diversos noms havien sortit a la llum, sent el més destacat David Ledesma, director de màrqueting de Grandvalira. Durant l’estiu, Molné va assegurar que al setembre es tornaria a engegar el procés, que ara ho farà de cara a l’octubre. “És un procés complicat que requereix certa confidencialitat. L’empresa estudiarà diversos perfils i Marticella ens acompanyarà en tot el procés, a més d’estar al costat de la persona que entri en el seu dia”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending