“La prova pilot s’afronta amb molta il·lusió, però també amb molt de respecte”

Des de la discoteca Kapital es demana molta responsabilitat a les persones que s’animin a participar en la nit d’obertura de l’oci nocturn i s’espera que els resultats siguin bons per poder engegar la seva activitat de nou al setembre

Interior de la discoteca Kapital
Interior de la discoteca Kapital Instagram

La situació sanitària sembla que no acompanya la prova pilot plantejada per a l’oci nocturn el proper 16 de juliol. Així i tot, Carlos Nascimiento, gerent de la discoteca Kapital, afirma que s’espera amb molta il·lusió. “Tenim molt de respecte amb tot el que està passant sobretot als països veïns, on estan tornant a tancar tot, però confiem en la responsabilitat de la gent i que la situació i els resultats ens permetin tornar a engegar la nostra activitat al setembre”.

Aquesta prova no tindrà gaire repercussió econòmica per als empresaris, “es tracta que vegin que continuem aquí, que tenim ganes d’obrir”. La inversió per fer aquesta vetllada no ha sigut poca, “a més de pagar part de les proves que es farà la gent, he hagut de contractar personal únicament per a una nit i tot el que tenia de beguda ha caducat, així que s’ha comprat tot de nou”. Però, si la prova surt bé, és possible que s’estableixin les mesures necessàries per a una tornada de l’oci nocturn al setembre.

“No entrarà ningú que no s’hagi fet la prova o que no presenti la pauta de vacunació amb més de quinze dies, serem molt estrictes”

Respecte a la responsabilitat, Nascimiento és bastant positiu. “La gent signarà un document en què saben que les seves dades passaran a Govern i al meu local no entrarà ningú que no s’hagi fet la prova o que no presenti la pauta de vacunació amb més de quinze dies, serem molt estrictes”. El gerent, a més, confia en què el seu públic és, habitualment, major de 25 anys, edat en què ja s’actua amb major consciència.

La discoteca Kapital, a més, presenta unes característiques que, segons Nascimiento, són òptimes per fer aquest tipus de prova pilot. “Tenim moltes finestres que tindrem obertes, ventilarem l’espai en tot moment, a més l’alçada també ajudarà en aquest aspecte. Nosaltres també habilitarem una màquina d’ozó, que és molt important en aquests casos. Dins del possible, posarem totes les mesures que puguem”.

Pel que sembla, de moment, bastant gent ja s’ha interessat pel que farà la discoteca el 16 de juliol i per la compra d’entrades, que es posaran a la venda avui de manera presencial als locals. L’aforament de la Kapital serà de 350 persones màxim, i es podrà reservar l’accés fins al dimecres vinent. El programa de la vetllada comptarà amb tres discjòqueis fins a les 5 de la matinada.

Comentaris (5)

Trending