Josep Segura deixa la direcció general de BSABanc, que assumirà Lluís Alsina

Lligat des de l’inici a l’entitat que originàriament va ser filial del Sabadell, l’executiu bancari plega el 30 de juny en el marc de la fusió amb MoraBanc

Josep Segura ha estat lligat a BSA gairebé des de l'inici.
Josep Segura ha estat lligat a BSA gairebé des de l'inici. Toni Solanelles

Josep Segura deixarà la direcció general de BSABanc i l’empresa el darrer dia d’aquest mes de juny, tot i que el càrrec de conseller formalment ja no l’exerceix des del 31 de maig. L’executiu bancari, lligat a l’entitat gairebé des de l’inici, la deixa en el marc de la fusió amb MoraBanc. I serà precisament el primer executiu de l’entitat absorbent qui assumirà mentre escaigui les funcions de conseller i CEO.

Segura, s’ha dit, es va incorporar al projecte de BancSabadell d’Andorra el setembre del 2000, primer com a interventor general, després com a director general adjunt i els darrers anys com a director general. També n’ha estat conseller des del 2016. Després de gairebé 22 anys, Josep Segura ha decidit deixar l’entitat per motius personals i professionals. En un comunicat, el consell d’administració agraeix a Josep Segura els anys de dedicació a BSA durant els quals ha aconseguit, juntament amb els seus equips, que el banc hagi crescut de forma continuada per esdevenir una entitat de referència i molt ben valorada pels seus clients.

Miquel Alabern, president de BSABanc, s’incorporarà a MoraBanc com a conseller independent una vegada obtinguda l’autorització de l’AFA

Arran de la sortida de Segura, Lluís Alsina, actual conseller i director general de MoraBanc, i conseller de BSA, ha estat nomenat director general de BSA per culminar el procés d’integració de les dues entitats. El seu nomenament està subjecte a obtenir l’autorització del regulador (AFA). Miquel Alabern, president de BSABanc, s’incorporarà a MoraBanc com a conseller independent una vegada obtinguda l’autorització de l’AFA.

Amb la seva incorporació, el consell d’administració de MoraBanc estarà format per nou membres, dels quals cinc són consellers independents, tres consellers dominicals i un conseller executiu. Aquests canvis són fruit de la preparació de totes dues entitats per fer front al procés de fusió i d’integració que està previst que finalitzi  a la tardor.

Comentaris (10)

Trending