La jornada INNTEC 2020 tractarà qüestions relacionades amb l’eficàcia digital de les empreses

La quarta edició del debat es durà a terme el 177 de desembre de manera telemàtica a través d’un directe a la plataforma de Youtube

Una imatge d'una de les edicions anteriors
Una imatge d'una de les edicions anteriors ACTINN

La quarta edició de la jornada INNTEC, que té com a fil conductor l’eficàcia digital a l’empresa, es desenvoluparà el 17 de desembre de manera telemàtica però amb sis ponents presencials. Aquests, faran les seves presentacions de manera successiva des d’Ingeni Coworking -a Andorra la Vella- i a continuació respondran les preguntes del públic, que seguirà l’esdeveniment en directe per YouTube.

La jornada comptarà amb Fernando Aparicio, exdirectiu de PayPal i col·laborador d’Alibaba, que explicarà com està evolucionant el món dels negocis B2B (business to business, empreses que no es dirigeixen al consumidor final sinó que tenen com a clients altres negocis), així com les estratègies de venda en línia a través de marketplaces (els equivalents digitals a centres comercials o grans superfícies).

Seguidament, Sandra Sancho, responsable de transformació digital de clients i nous canals de Crèdit Andorrà, parlarà del futur dels pagaments de la mà de PayXpert. En aquest sentit, segons Andorra Clúster de la Tecnologia i la Informació (ACTINN), la indústria dels pagaments està transformant la manera de fer negocis “de manera transversal i a una velocitat de vertigen”.

Les incripcions estan obertes a la web d'INNTEC, on també es pot trobar més informació sobre els ponents i les temàtiques que tractaran.

D’altra banda, Xavier Tejero, directiu d’Ibermàtica a Catalunya, així com Albert Alegria, responsable d’automatització i eines de supervisió a Andorra Telecom, parlaran de l’automatització de processos via bots. “Els guanys de productivitat són una de les principals preocupacions de les grans empreses i, a mesura que la tecnologia madura, a les pimes els resulta cada vegada més barat implementar bots”, ha explicat ACTINN. Així doncs, Tejero i Alegria explicaran l’estat de la qüestió en aquesta àrea.

Finalment, Lluis Serra, professor de comerç electrònic, conferenciant i escriptor, compartirà la seva visió sobre com les empreses poden emprendre la metamorfosi “que necessiten viure per ser més eficaces en l’era digital”. ACTINN ha recordat que l’esdeveniment és possible gràcies al patrocini de Crèdit Andorrà, FEDA i ACTUA i a la col·laboració d’Andorra Telecom, NAOS, SucaSuc i Ingeni Coworking. Les inscripcions estan obertes en aquesta web, on també es pot trobar més informació sobre els ponents i les temàtiques que tractaran.

Etiquetes

Comentaris

Trending