Jordi París, nou president de la Unió Hotelera

Ha estat nomenat per l’assemblea general de l’entitat, que valora la seva “llarga i àmplia experiència” al sector, i substitueix el desaparegut Carles Ramos

Jordi París, nou president de la Unió Hotelera.
Jordi París, nou president de la Unió Hotelera.

La Unió Hotelera ha escollit Jordi París com a nou president. D’aquesta forma, l’empresari agafa el relleu del desaparegut Carles Ramos, desaparegut ara fa unes setmanes a causa d’una malaltia fulgurant que no va poder superar. El nou dirigent agafa les regnes de l’entitat en un moment delicat per al sector, que tot just intenta sortir de la forta crisi que ha provocat la pandèmia.

L’elecció s’ha confirmat aquest dilluns, després de ser aprovar per l’assemblea general extraordinària celebrada per la patronal hotelera. París té 55 anys i, segons es remarca des de l’entitat, una “llarga i àmplia experiència al sector”.

El nou màxim responsable de la Unió Hotelera és llicenciat en dret per la Universitat de Lleida, però la seva carrera professional s’ha centrat de forma important en aquest àmbit de negoci. Actualment és el director general de l’hotel Piolets Park, de Soldeu, càrrec que ocupa des de fa prop de set anys.

Carles Ramos, durant uan roda de premsa com a president de la Unió Hotelera.

Relacionat

Commoció per la mort del president de la Unió Hotelera, Carles Ramos

D’aquesta forma, l’UH tanca el relleu de Carles Ramos. Qui era president de l’entitat va morir sobtadament el passat juliol per culpa d’una malaltia fulgurant. L’obit va provocar una important commoció al sector turístic andorrà.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending