Commoció per la mort del president de la Unió Hotelera, Carles Ramos

El dirigent de la patronal tenia 49 anys i feia dos que es trobava al cap de l’entitat per “vetllar i defensar pels interessos del sector turístic a Andorra”

Carles Ramos, durant uan roda de premsa com a president de la Unió Hotelera.
Carles Ramos, durant uan roda de premsa com a president de la Unió Hotelera. T. S.

Carles Ramos, president de la Unió Hotelera, ha mort aquest dimecres als 49 anys d’edat. Així s’ha informat des de la mateixa entitat. Hi era al capdavant des del 2018, càrrec que va agafar amb l’objectiu de “vetllar i defensar els interessos del sector turístic” a Andorra.

La notícia ha provocat una important commoció ja no només entre l’associació, sinó en tot el sector. Des de la UH no s’ha dubtat a parlar “d’un dia trist” especialment per a la seva família i amics, però també per tot el turisme del Principat.

Ramos va arribar a la presidència de la Unió Hotelera el 2018. Llavors, s’ha volgut remarcar des de l’entitat, va agafar les regnes per defensar els interessos del sector. Al llarg d’aquests dos anys i mig, entre altres, ha hagut de lidiar amb les dures conseqüències que la  pandèmia ha tingut pels hotels del país.

El velatori de Ramos tindrà lloc aquest dijous, entre les deu del matí i la una del migdia. Posteriorment, serà incinerat.

Etiquetes

Comentaris

Trending