FEDA assumeix la gestió del personal del forn incinerador per mirar d’amainar el malestar intern

Davant el deteriorat clima laboral a CTRASA, el consell d’administració va encarregar un estudi de la situació i ha assumit directament allò relacionat amb els recursos humans

El forn incinerador.
El forn incinerador. ARXIU

FEDA s’encarregarà d’assumir, almenys temporalment, la gestió del personal del forn incinerador davant el deficient clima laboral que fa temps que s’arrossega en aquest centre, i que en algunes ocasions ha provocat veritables crisis internes, amb un malestar més que evident especialment cap a la gerència. El consell d’administració del Centre de tractament de residus (CTRASA) ha assumit directament tota relació amb la gestió dels recursos humans i ha transferit la responsabilitat a la parapública.

De fet, la voluntat del Govern és que CTRASA s’integri plenament a FEDA com una mena de divisió més. D’aquí que un primer pas podria ser l’assumpció de la gestió del personal que segons fonts coneixedores de la decisió actual tindrà, per ara, un caràcter temporal. Els canvis en matèria de recursos humans, segons les fonts, deriva de la voluntat del consell d’administració de la societat que gestiona la planta incineradora de dur a terme un seguit d’accions per a la millora del tracte amb el personal.

La primera actuació que es va dur a terme, des de mitjan abril aproximadament, va ser la realització d’un estudi i una enquesta entre tots tels treballadors i treballadores. Arran d’això es va decidir que forma temporal els aspectes de personal de CTRASA els assumís directament el consell d’administració, que ho gestionarà a través de FEDA. Encara que en les comunicacions oficials no es motiva el mal ambient o la deficient gestió actual, les fonts consultades asseguren que l’assumpció de la gestió per part del consell via FEDA com a fórmula transitòria cap al model que hauria de ser el definitiu en seria el motiu nuclear.

Comentaris (2)

Trending