Un expert espanyol en màrqueting i publicitat assumeix les regnes de Grandvalira

Juan Ramón Moreno, fins ara en una companyia especialitzada en inversió, desenvolupament i gestió d’actius immobiliaris i operadora de centres outlet, substituirà a partir de dilluns Alfonso Torreño

Juan Ramon Moreno exercia fins ara a Neinver.
Juan Ramon Moreno exercia fins ara a Neinver. ARXIU

Un expert espanyol en màrqueting, comunicació i publicitat assumirà a partir de dilluns la direcció general de Grandvalira. Juan Ramón Moreno, fins ara director de màrqueting i comunicació a Neinver, substituirà Alfonso Torreño, que va deixar la comercialitzadora del domini esquiable el gener. Moreno fa dies que estava ‘fitxat’ però se n’havia de concretar el seu aterratge, que finalment serà lleugerament abans del previst.

La incorporació definitiva l’han tancat definitivament aquest dimarts el director general d’Ensisa, David Hidalgo, i l’executiu de Pas-Grau Internacional i home de confiança de Joan Viladomat també a Saetde Julio Ventaja. Els dos ja havien participat juntament amb Carl de Smedt en el procés de selecció de la persona que hagués de rellevar Torreño, ara al grup de perfumeries Júlia. Durant el confinament es van mantenir diverses reunions telemàtiques i ja es va decidir apostar per Moreno.

-

Relacionat

La pèrdua de confiança de les societats ha estat clau en la sortida de Torreño de Grandvalira

Finalment, segons que han assegurat fonts coneixedores del procés, durant el mes passat hi va haver almenys una trobada presencial entre l’interessat, Juan Ramón Moreno, i el cònsol de Canillo, Francesc Camp, i el director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i l’esmentat Joan Viladomat, conseller delegat de Saetde, per acabar de tancar l’acord amb l’executiu. No es va poder embastar la data d’incorporació perquè Moreno estava pendent de la sortida del seu actual lloc de treball. Finalment, aquest dimarts s’ha confirmat que el nou director general de Nevasa-Grandvalira es podrà incorporar a la seva nova destinació dilluns.

Encara que Moreno no coneix el sector de la neu, es considera que això no és un inconvenient per tal que pugui desenvolupar amb èxit la tasca que se li encomanarà. Segons les fonts consultades, coneix a la perfecció els processos de comercialització i la operació turística

Encara que Moreno no coneix el sector de la neu, es considera que això no és un inconvenient per tal que pugui desenvolupar amb èxit la tasca que se li encomanarà. Segons les fonts consultades, coneix a la perfecció els processos de comercialització i la operació turística. A més, és un expert en el posicionament públic de companyies de primer nivell. Moreno ha treballat anteriorment a companyies com els centres comercials Continente, IKEA, ING Direct, Banc de Sabadell o Parques Reunidos.

Més recentment ha estat a Stage Entertainment o Atriboo. Des de l’octubre del 2015 era el director de màrqueting i comunicació de la firma Neinver, una companyia especialitzada en inversió, desenvolupament i gestió d’actius immobiliaris i segon operador de centres outlet d’Europa. Llicenciat en Gestió Comercial i Màrqueting per ESIC i MBA per l’Institut d’Empresa, Moreno es considera, així es defineix en el seu perfil de LinkedIn, com un emprenedor en el món d’Internet i les noves experiències, on destaca la seva experiència de dues dècades en entorns multinacionals de diversos sectors.

Juan Ramón Moreno posa de relleu la seva experiència en posicions dins del comitè de direcció com a director comercial, de màrqueting i comunicació tot reportant al CEO o director general de les companyies per les quals ha treballat. També ressalta el fet que es considera un creador i gestor d’equips i que ha participat en el llançament de prestigioses marques en el mercat espanyol que és, de lluny, el que més coneix.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending