Espot rep la nova junta directiva de l’Empresa Familiar Andorra

Les dues parts han mostrat la seva bona predisposició a mantenir les relacions fluides i col·laborar en temes que siguin d'interès general

La trobada entre la nova junta directiva de l'EFA i el cap de Govern, Xavier Espot.
La trobada entre la nova junta directiva de l'EFA i el cap de Govern, Xavier Espot.

El canvi de presidència a l'Empresa Familiar Andorra ha portat a fer una visita protocol·lària al Cap de Govern, Xavier Espot, per mostrar la seva voluntat d'estendre la mà a l'executiu per aquells temes que siguin d'interès pel país. Per la seva part, Espot ha agraït la tasca que realitza l'entitat i, més, en una època dura com la de la pandèmia.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut la nova junta de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) en una reunió de caràcter protocol·lari, segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat. El president Daniel Armengol ha traslladat a Espot que l'associació segueix a disposició de l'Executiu per tots aquells temes que són d'interès per al país, com infraestructures, comunicacions o el model energètic, entre altres.

Una trobada en què el president sortint, Francesc Mora, ha volgut agraït a Espot la bona predisposició que sempre ha mostrat l'Executiu a l'hora d'abordar dossiers d'interès econòmic i social per al país. Per la seva part, el cap de Govern ha destacat la bona sintonia que sempre hi ha hagut entre les dues parts i ha agraït la tasca de l'EFA, especialment en els temps difícils que es registren els darrers anys amb motiu de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending