Es reprenen a mig gas les obres de remodelació de l’antic Punt de Trobada

El constructor principal hauria retirat durant uns dies la seva colla de treballadors, una quarantena, però els operaris dels industrials han tornat a l’activitat després de l’accident laboral mortal

Els operaris han tornat a l'obra després de l'atur puntual una vegada hi va haver el sinistre.
Els operaris han tornat a l'obra després de l'atur puntual una vegada hi va haver el sinistre. alba baró

Les obres de remodelació de l’antic Punt de Trobada per convertir-lo en el centre comercial Epizen, que ha d’operar el Grup Pyrénées, s’han reprès aquest matí. Però ho han fet a mig gas després de l’accident laboral mortal que hi va haver aquest dijous. Malgrat que el constructor principal, adjudicatari de les obres, ha retirat durant uns dies la seva colla de treballadors, una quarantena, perquè puguin reposar després de l’estrès de molts dies i el neguit que pugui haver causat el succés, altres operaris d’industrials i empreses subcontractades han tornat a l’activitat.

De fet, segons fonts del grup empresarial que ha d’assumir l’operativa de l’immoble i el centre comercial que s’hi bastirà, no hi ha canvis en el calendari inicialment previst. La idea és que la planta baixa i com a mínim una part de la primera planta estiguessin operatives al tomb de la Puríssima. De fet, segons les fonts empresarials, "es revisen els plànnings d'entregues cada setmana. És una obra ajustada en temps i es poden donar imprevistos, però de moment es manté el calendari".

No obstant, segons diverses fonts, això sembla extremadament difícil. Fins i tot sense que hagués ocorregut el luctuós succés. Justament, sembla que les presses per avançar haurien tensat i molt les empreses que participen en els treballs. En tot cas, i més enllà del sector concret de l’immoble on hi va haver l’accident que va costar la vida a Jordi Tuneu, per la resta, els tècnics de l’administració i els inspectors de treball que van acudir al lloc després del sinistre haurien donat el vist-i-plau perquè els treballs poguessin reprendre en la mesura que les empreses que hi participen ho creguin convenient.

Comentaris (9)

Trending