Epizen rep 300.000 visitants el primer mes d’obertura

La primera fase ha generat 400 llocs de de treball i, en el 2023, amb les plantes 4, 5 i 6 es contractaran 300 nous empleats

La zona exterior del centre comercial amb les carpes dedicades a la restauració, oci i música.
La zona exterior del centre comercial amb les carpes dedicades a la restauració, oci i música.

300.000 visistants en el primer mes d'obertura d'Epizen. Aquest és el balanç que ha donat a coneixèr el cenyre comercial aquesta matí i que el consideren positiu per totes les dificultats que han tingut per poder-lo obrir. Una primera fase que ha cerat 400 nous llocs de treball. El 2023 es preveu l'obertura de la 4,5 i 6 planta que comportarà 300 nous empleats.

Epizen ha complert els objectius el primer mes d’obertura amb 300.000 visitants. “Ha estat molt positiu. Ha servit per posar en marxa aquest gran projecte i constatar que l’objectiu que ens havíem marcat de convertir-nos en un nou motor del territori, en un nou dinamitzador econòmic i turístic, i alhora en una nova destinació dels Pirineus”, ha assegurat el director del centre comercial lauredià, Edgar Martínez. “Fem un balanç molt positiu tot i les complexitats pròpies de la posada en marxa d’un projecte d’aquestes dimensions i característiques”, ha afirmat.

Referent a les persones que han passat per les instal·lacions, “un terç d’aquestes, al voltant del 35%, han estat residents a Andorra. La resta han estat principalment turistes d’Espanya i França, però també hem tingut visitants procedents d’altres casos de països com Portugal o Itàlia”, ha puntualitzat és Martínez.

Entre els espais més concorreguts hi ha el Carrefour, “amb més de 36.500 referències i 7.000 metres quadrats de superfície de venda”; així com a zona gaming, apreciada pels més joves; i l’òptica iBlú.

D'altra banda, a poc a poc, els diferents espais van obrint. Segons han informat el centre comercial, "s'ha obert al públic la botiga d'esports Sprinter, i pròximament ho farà la farmàcia Mallol".

En el seu conjunt, l'obertura de la primera fase d'Epizen ha suposat la creació de 400 nous llocs de treball. Amb l'entrada en funcionament de la segona fase, el 2023, s'estima crear-ne 300 més amb l'obertura de les plantes 4, 5 i 6, on a més de botigues i més espais comercials s'inaugurarà una gran zona dedicada a la restauració, l'oci i l'entreteniment, amb una terrassa a l'aire lliure per gaudir d'activitats com cinema o actuacions musicals. A tot això, cal afegir les 1.000 places d'aparcament gratuïtes que estan disponibles pells visitants.

L'obertura del nou centre comercial lauredià ha estat acompanyada de l'Epizen Summer Opening, un petit gran festival gastronòmic, cultural i musical. Un espai on completar una jornada de compres al voltant d'una variada oferta culinària a les diferents 'food trucks' instal·lades al jardí davanter de l'edifici o gaudir d'actuacions musicals en directe.

Etiquetes

Comentaris

Trending