L’EFA trasllada a Salvador Illa la necessitat de millorar les connexions entre Andorra i Catalunya

El cap de l’oposició al parlament de Catalunya ha visitat el Principat i s’ha reunit amb representants de la patronal, que li han fet arribar els “neguits” sobre l’aeroport Andorra-la Seu

Tomàs, Armengol, Illa i Ros, durant la trobada.
Tomàs, Armengol, Illa i Ros, durant la trobada. EFA

Representants de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) s’han reunit amb el cap de l’oposició al parlament de Catalunya, el socialista Salvador Illa. Així, el president de l’entitat, Daniel Armengol i el secretari tècnic, Joan Tomàs, han pogut transmetre al polític català la preocupació sobre el futur de l’aeroport i la necessitat de millorar les connexions entre tots dos territoris. Ho han fet aprofitant la visita que l’ex ministre de Sanitat espanyol està realitzant al Principat.

Així, el parlamentari català ha pogut mantenir aquesta reunió, durant la qual, i segons ha explicat l’EFA en un comunicat, se li han traslladat “diversos neguits relacionats amb la gestió de l’aeroport Andorra-La Seu”. També s’ha apuntat que cal tenir infraestructures “que permetin una millor connexió amb l’estat veí del sud”.

En acabar la trobada el president de l’entitat andorrana ha fet una valoració positiva i ha assegurat que “és important mantenir un bon veïnatge, ja que si nosaltres anem bé ells van bé i si ells van bé nosaltres anem encara millor”. Armengol, que ha subratllat que “qualsevol interlocució amb els països veïns sempre és benvinguda”, ha afegit que “el diàleg ha estat sempre la base de l’EFA i a través d’ells es propicia un millor creixement per a totes les parts”. Per això, ha afirmat que “trobades com la d’avui són una bona via per mantenir una bona col·laboració entre Andorra i Catalunya”.

Illa ha signat en el llibre d’honor de l’EFA i ha posat en relleu el paper que ha tingut aquesta associació en la “prosperitat” del país al llarg dels darrers 20 anys de feina feta d’acord a uns valors que ha dit compartir. També ha manifestat la voluntat d’una relació de respecte mutu i “entesa i col·laboració estreta”. A la trobada hi era present també l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending