El director general de l’ACA és ‘l’altre’ aspirant a agafar el comandament de Pal-Arinsal

David Fraissinet és el segon candidat que té el comú de la Massana per substituir Josep Marticella al capdavant d’EMAP, tot i que el més ben posicionat continua sent David Ledesma

David Fraissinet.
David Fraissinet. ARXIU

El director general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i vicepresident de la Creu Roja, David Fraissinet, és el segon nom que el comú de la Massana té sobre la taula -no es descarta que n’hi hagi algun més, però en tot cas, només dos estarien ara mateix en la pugna- per dirigir la societat que gestiona les pistes de Pal i Arinsal. Malgrat que la corporació liderada per Olga Molné volia tancar el relleu de Josep Marticella abans, ja fa uns dies que es va indicar que el recanvi no s’acordaria fins al setembre.

I aquest calendari rau, almenys d’entrada, en el fet que és al setembre, just després de les vacances, quan hi hauria intenció de llimar les diferències que hi pugui haver amb el principal aspirant a agafar el lloc que deixa per voluntat pròpia. David Ledemsa, director de màrqueting de Grandvalira, és l’executiu més ben posicionat per agafar les regnes de Pal-Arinsal. A més, immers com va estar durant anys en l’estació d’Arcalís, ja sap què és el model Vallnord.

Això no obstant, el nom de Fraissinet continua en cartera tot i que les diferents fonts consultades han assegurat que estant embastat com estaria la proposta de Ledesma -faltarien garanties de poder fer-se seu el projecte i que l’endeutament no l’encotilli en excés-, la falta d’experiència en el sector de la gestió de la neu de l’actual director general de l’ACA és un escull difícil de superar.

David Ledesma en ser nomenat, el setembre del 2019, director de màrqueting de Grandvalira.

Relacionat

El director de màrqueting de Grandvalira, ferm aspirant a rellevar Marticella a Pal-Arinsal

Fraissinet té amplis coneixements en qüestions comercials, de distribució, fins i tot d’automoció i màrqueting, però la gestió del dia a dia d’una estació d’esquí no és un bagatge que figuri en el seu currículum, segons les fonts, que han ressaltat que aquest no és el cas de Ledesma, persona que tot i no tenir funcions executives de gestió en primer línia d’una estació sí que hi ha estat molt a prop. Especialment a Ordino-Arcalís.

Alhora, mentre que amb els darrers esdeveniments ocorreguts a la Creu Roja, de la junta directiva de la qual Fraissinet és un dels homes forts, però no dir el principal dirigent, molt probablement aquest haurà d’assumir més feina, Ledesma ja hauria posat en coneixement de Grandvalira, segons fonts de les societats que l’aixopluguen, la possibilitat que té sobre la taula a Vallnord.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending