La digitalització de les pàgines grogues permet estalviar vuit tones de paper cada any

A més, el fet que no s’hagin de repartir les guies en format físic, comportarà un estalvi en les emissions generades del transport d’aquests exemplars

El web paginesgrogues.ad ha rebut més de 200.000 consultes durant l’any 2022.
El web paginesgrogues.ad ha rebut més de 200.000 consultes durant l’any 2022. ANDORRA TELECOM

Les pàgines grogues en format digital estalviaran cada any més de vuit tones de paper, corresponents als 25.000 exemplars que s’imprimien en les darreres edicions de la guia de telèfons d’Andorra. A més, el fet que no s’hagin de repartir les guies en format físic, comportarà un estalvi en les emissions generades del transport d’aquests exemplars, tant des del centre d’impressió com la distribució a les llars d’Andorra.

Tal i com indica el cap de producte de pàgines grogues d’Andorra Telecom, Frederic Àlvarez-Plata, “Andorra Telecom vol fer un pas endavant en l’estalvi energètic i el consum responsable. Fa uns anys vam eliminar la factura en paper i el següent pas era la transformació de les pàgines grogues al format digital”.

El web paginesgrogues.ad ha rebut més de 200.000 consultes durant l’any 2022 i s’han mostrat 700.000 impressions d’anuncis publicitaris d’empreses del país, donant-los-hi una rellevància digital important. Això posa de manifest que l’interès per aquest servei en format digital és important i aporta valor tant a usuaris com a empreses. “Preveiem un augment d’aquestes xifres en el futur, a mida que més persones coneguin l’existència de les Pàgines Grogues digitals i les avantatges que suposa tant per a les empreses com per als clients que busquen els seus serveis”, ha conclòs Àlvarez-Plata.

Comentaris (3)

Trending