Creu Roja, Vallnord i Via Moda treballaran amb els alumnes d’FP els reptes del projecte Tàndem

Vuitanta alumnes i dotze docents del centre d’Aixovall prenen part en la cinquena edició de la iniciativa impulsada per Actua

Presentació de la cinquena edició del projecte Tàndem d'Actua.
Presentació de la cinquena edició del projecte Tàndem d'Actua. actua

Vuitanta alumnes i dotze docents de Formació Professional (FP) treballaran els reptes plantejats per Creu Roja Andorrana (Com ampliar la presència de la Creu Roja a nivell social al Principat); Vallnord (Com reduir la petjada ecològica de l’estació d’esquí de Vallnord); i Via Moda (Com reformular els processos interns de Via Moda per reduir la petjada ecològica) en el marc de la cinquena edició del projecte Tàndem d’Actua.

L’edició d’enguany de l’esmentat projecte, que té per objectiu implicar la comunitat educativa d’FP d’Andorra amb projectes innovadors que es desenvolupin a les empreses i potenciar el talent dels alumnes, s’ha presentat aquest dimarts, 20 d’octubre, a l’Espai d’Innovació d’Andorra, ubicat a les instal·lacions de què disposa Actua al complexe del termolúdic de Caldea.

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha destacat del projecte Tàndem d’Actua que “les empreses fan que enriquim la nostra formació professional i l’empresari també aprofita els coneixements d’aquests estudiants, i amb una visió i una joventut que pot enriquir l’empresa”.

El secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, ha assenyalat que “l’objectiu principal és poder compartir talent i idees. La mostra més empírica és que empreses d’edicions anteriors han aconseguit implementar propostes de solució al repte que plantejaven els estudiants. Això demostra que tenim una base de talent que és susceptible de ser aprofitada per les empreses i també que els estudiants poden veure que tenen oportunitat de desenvolupar les seves carreres a les empreses del país”.

Finalment, el líder del clúster d’Educació d’Actua, el conseller general liberal Ferran Costa, ha destacat la consolidació del projecte i el fet que “es vulgui potenciar la capacitat innovadora dels alumnes i docents d'FP i generar valor per a les empreses”. A la presentació també hi han participat, de manera telemàtica, els representants de Creu Roja andorrana, Vallnord i Via Moda.

Etiquetes

Comentaris

Trending