La Creu Roja serà la primera beneficiada del sistema de recaptació solidari d'Andorra Telecom

Els clients de la companyia podran aportar 0,50 euros a l'import de la seva factura per a ajudar la Botiga Solidària de l'ONG

Comentaris

Albert Batalla (Bomosa), Jordi Nadal (Andorra Telecom) i Anna Arias (Creu Roja) a la roda de premsa.
Albert Batalla (Bomosa), Jordi Nadal (Andorra Telecom) i Anna Arias (Creu Roja) a la roda de premsa. ANDORRA TELECOM

Andorra Telecom ha signat un acord amb Univers Bomosa i Worldcoo que permetrà els seus clients col·laborar en el finançament de projectes socials d’ONG'S del país per la via del micromecenatge. El primer projecte que rebrà les donacions dels clients d’Andorra Telecom serà la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana.

La companyia ha desenvolupat una opció d’activació d’una donació fixa de 0,5 euros al mes, perquè els clients que ho considerin puguin fer efectiva aquesta aportació a través de la seva factura. Una vegada activada l’opció, el client pot desactivar-la en qualsevol moment. L’activació es podrà fer a través del canals digitals d’Andorra Telecom, a l’àrea de client de l’App o web, així com des de la botiga.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, ha destacat “l’oportunitat de la iniciativa, en un moment especialment difícil per les conseqüències que la pandèmia de la Covid-19 està provocant en moltes famílies i persones i que ens dóna a tots l’oportunitat de ser solidaris i col·laborar fent micro-donacions”.  Ha fet èmfasi en què la companyia desenvolupa i col·labora amb diferents iniciatives socials que s’emmarquen dins de la seva política de responsabilitat social corporativa.

El primer projecte s'aturarà quan arribi als 30.000 euros i es posarà en marxa un ajut a una altra ONG. “Eerem que aviat puguin afegir-se iniciatives d’altres d’ONG del nostre país”, ha dit el director de la Fundació Bomosa, Albert Batalla.  Bomosa i Worldcoo presentaran a Andorra Telecom altres projectes a finançar mitjançant el canal de micromecenatge. Estaran subjectes a uns rigorosos criteris de selecció en els que es verifica que les ONG compleixin amb requisits de transparència, control financer, solvència i experiència. 

Per part de la Creu Roja, la responsable de l'àrea social, Anna Arias ha explicat el funcionament de la Botiga Solidària i ha indicat que "aquesta acció és una  oportunitat de poder consolidar el projecte, que està garantint recursos essencials a les persones i famílies que ho estan passant malament”.

Etiquetes

Comentaris

Trending