Compte a trucar els números de tres xifres: Andorra Telecom els factura

Excepte els números telefònics d’urgència com el 110, el 116 o el 118, la resta de numeracions són considerades especials i no entren en els forfets nacionals

Comentaris

Un dels telèfons que comporta una 'sobre facturació'-
Un dels telèfons que comporta una 'sobre facturació'- ARXIU

Si ha de posar en marxa alguna urgència, no dubti a usar els telèfons de tres xifres. Però per la resta, si en pot prescindir, faci-ho també. Els números de tres dígits d’institucions o organismes com la CASS o la ITV es facturen. Andorra Telecom no els perdona. Gens ni mica. I les trucades no s’inclouen en els forfets nacionals.

La companyia, que no ha donat resposta a la demanda de l’Altaveu, hauria indicat que aquestes numeracions de tres dígits són especials i es tracten a nivell de preu com a tal. Només números com el 110 (policia), 116 (SUM) o 118 (bombers), entre alguns altres, en ser considerats d’urgència estan absents del pagament. De la facturació.

Però fins i tot les tri-numeracions de què disposen els comuns, tot sovint per als serveis de circulació o l’atenció ciutadana, entren dins d’aquests números especials amb costos afegits. En fi, la situació ha estat denunciada per alguns ciutadans a través de les xarxes socials. I sols que sigui a mode d’advertència i recordatori caldrà tenir-ho en compte. La recomanació? Optar per les numeracions de sis xifres.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending