Clients d’Andorra Telecom d’Encamp i el Pas es passen una hora amb problemes d’Internet

Una anomalia a la fibra ha causat disfuncions aleatòries amb talls intermitents de servei que ha acabat afectant usuaris només de la parròquia encampadana

Banderola d'Andorra Telecom a l'oficina comercial de Prat de la Creu.
Banderola d'Andorra Telecom a l'oficina comercial de Prat de la Creu. Toni Solanelles

Si clients d’Andorra Telecom han tingut a primera hora d’aquesta tarda problemes d’accés a Internet, no és pas que tinguin ells cap avaria o mal funcionament en els seus dispositius mòbils sinó que ha estat la xarxa la que ha fet el ruc. I l’ha fet, més o menys, durant una hora i, en principi, ha afectat sols usuaris d’Encamp i del Pas de la Casa.

Segons fonts coneixedores de l’anomalia, Andorra Telecom ha patit una anomalia en la fibra que ha afectat de forma aleatòria clients del servei d’Internet, sense poder accedir-hi ni via mòbil ni via ordinador o cap altre dispositiu. L’anomalia ha durat una hora -de quarts de dues a quarts de tres- i encara durant aquest temps hi ha hagut clients que han pogut opera perquè la disfunció ha causat talls intermitents, no pas totals.

Una vegada s’ha restablert la normalitat en la xarxa de fibra, el servei s’ha anat recuperant progressivament i els clients han vist com la qualitat dels accessos telemàtics tornava a ser el que ha de ser. La recuperació també ha estat progressiva i hi haurà hagut clients amb més estona d’afectació i, d’altres, amb una mica menys. Tots, en principi, de la parròquia encampadana.

Comentaris (3)

Trending