La Cambra crea un nou servei d’ajuda al petit comerç

Consisteix en un assessorament, que té per objectiu donar-los suport per millorar el seu funcionament

Seu de la Cambra de Comerç.
Seu de la Cambra de Comerç. ARXIU

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) ha creat, dins del seu programa Fem Empresa, un nou servei d’assessorament destinat a ajudar als comerços. La finalitat del ‘Store Assist’ és servir de guia sobre el funcionament de l’establiment tenint en compte l’excel·lència de l’oferta i del que es ven, per així, contribuir a refer-se de la crisi econòmica causada per al pandèmia.

El programa Fem Empresa, en el qual s’inclou aquest servei, es va crear el desembre del 2020 en el marc de la crisi econòmica, amb l’objectiu d’ajudat al teixit empresarial a accelerar la represa de l’activitat donant assessorament, recursos i eines necessàries per a la continuïtat i la recuperació. Es va dissenyar gràcies a les conclusions de més de 20 reunions sectorials que la Cambra va mantenir amb els principals sectors econòmics del país. Ja ha impartit diversos assessoraments en mesures econòmiques, temes fiscals i legals, jornades empresarials i serveis d’ADR (mediació, conciliació i fact finding), a més d’impartir formacions adaptades al context actual.

Tot i que les empreses andorranes tenen unes perspectives més optimistes de cara al segon semestre del 2021, la Covid-19 encara té una afectació significativa en aquest sector i sobretot en el comerç, tal com s’ha pogut comprovar en els resultats de l’enquesta de l’impacte econòmic del coronavirus, promoguda per la Cambra i realitzada amb la col·laboració d’Andorra Recerca + Innonvació.

Comentaris

Trending