La Cambra de Comerç renova la meitat dels membres del ple

Els canvis s’han fet sense necessitat d’eleccions perquè tan sols hi havia un candidat en els col·legis que havien d’escollir representant i el mandat serà d’entre 3 i 6 anys en funció de cada col·lectiu

Comentaris

Els nous membres del ple de la Cambra.
Els nous membres del ple de la Cambra. Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra ha celebrat aquest dimecres el ple constitutiu amb la renovació de 16 membres. Segons s’ha informat des de l’ens mitjançant un comunicat, la renovació s’ha pogut realitzar sense necessitat de convocar eleccions ja que només s’havia presentat un candidat en els col·legis que havien d’escollir representant.

Després de rebre les cartes credencials, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha rebut i donat la benvinguda avui a la tarda a les persones que s’incorporen al Ple de la Cambra.

Els nous membres del Ple són: Miquel Pujal, Jordi Duró, Carles Sansa, Ramon Ginesta, Carla Guerrero, Gerard Montané, Nicolau Cruz, Marc Arasanz, Esther Puigcercós, Josep Maria Rossell, Jordi Ribó, Gerard Casellas, Jordi Llovera, Àlex Marfany, Miquel Àngel Armengol i Aina Areny. El mandat d’aquests nous membres serà d’entre 3 i 6 anys en funció del col·legi que representen.

Etiquetes

Comentaris

Trending