Caldea reobrirà el 19 de desembre

El termolúdic escaldenc, tancat per les restriccions als països veïns, es posa en marxa en tres setmanes i aposta per la llacuna panoràmica com a atracció estrella

Comentaris

Operaris de Caldea treballant en el manteniment de les llacunes.
Operaris de Caldea treballant en el manteniment de les llacunes. CALDEA

Caldea reobrirà el 19 de desembre el termolúdic i, juntament amb Inúu, que ha estat operatiu de manera ininterrompuda des de l’estiu, completaran l’oferta d’aigües termals per una temporada d’hivern que s’espera que prengui embranzida a partir de Nadal, moment en què està previst que s’aixequin les restriccions a la mobilitat als països veïns. La Semtee destaca, com a gran atracció estrella, la nova llacuna panoràmica exterior, que té el terra transparent i sobrevola el riu Valira i l’excepcional obertura dels spas el dia de Nadal, de les 4 de la tarda a la mitjanit.

El dia de Nadal estarà obert des de les les 4 de la tarda fins a la mitjanit

La companyia lligada al comú d’Escaldes ha aprofitat aquests últims dies per a realitzar diverses tasques de manteniment al termolúdic, tancat des de principis del mes de novembre, i preparar-se per a la tornada a l’activitat. Aprofitant el parèntesi, s’han intensificat els treballs de desinfecció i revisió de totes les instal·lacions per poder així encarar la nova temporada amb bones garanties de seguretat. Únicament no obrirà els mesos vinents Likids, l’spa exclusiu per a nenes i nens de 3 a 8 anys.

Comentaris

Trending