Avança l’adequació de l’escola de crupiers a tocar el bingo de Prat de la Creu

La sala de jocs ja existent també treballa en una imminent reforma per guanyar espai i poder oferir nous serveis recreatius

Treballs de vinilatge del local on tindrà la seva seu l'escola de crupiers.
Treballs de vinilatge del local on tindrà la seva seu l'escola de crupiers. Toni Solanelles

La seu de l’escola de crupiers pren forma a tocar del bingo de Prat de la Creu. El local que anteriorment havia ocupat un concessionari de cotxes de segona mà i més recentment una botiga de roba i components tèxtils es convertirà en l’indret on es formaran els futurs crupiers del casino inclòs a Unnic, el centre d’oci que s’està acabant de construir al mateix carrer.

Aquest dimarts es fan, a l’exterior, treballs de vinilatge de les vidrieres mentre a l’interior es van adequant els espais necessaris. És possible que, a més, aquest recinte acabi acollint algunes dependències que fins ara el bingo tenia en les seves pròpies instal·lacions. No es descarta que els espais vinculats a la sala de joc actual es vegin immersos en alguna remodelació per tal de poder guanyar espai i poder mirar d’oferir nous serveis recreatius.

Quant a l’escola de crupiers, aquesta s’hauria de posar en marxa aquest estiu mateix. Les sessions de formació, que s’estima que tingui una durada aproximada de quatre mesos, seran remunerades. Es faran de dilluns a divendres, en dos torns de 20 hores (matí o tarda) donant la possibilitat de compaginar la formació amb altres activitats professionals o acadèmiques.

Als estudiants que superin el curs satisfactòriament se’ls proposarà un lloc de treball entre els que destaquen els de crupier, operador de màquines, caixer, hostessa o recepcionista. En total l’àrea de joc contempla la incorporació d’unes 80 persones, segons que va indicar al seu dia el grup Unnic.

Etiquetes

Comentaris

Trending