Aposta per una jornada de referència en el món de l’esport i la innovació

L’Andorra Sports Innovation Summit tindrà lloc el 18 d’octubre a l’Auditori Nacional i comptarà amb la participació d’entitats de prestigi internacional com la FIS, el Tour de França o Microsoft

El cartell de l'esdeveniment.
El cartell de l'esdeveniment.

L’Auditori Nacional d’Ordino acollirà el pròxim 18 d’octubre l’Andorra Sports Innovation Summit. La jornada comptarà amb representants d’entitats internacionals del sector com Microsoft, la Federació Internacional d’Esquí, la Vuelta, el Tour de France o Ironman i, també, amb actors com Grandvalira, Vallnord i Naturland. Es tracta d’un pas més en la voluntat de posicionar els esports com un sector estratègic per a l’economia del Principat.

L’acte està organitzat conjuntament per Andorra Business, Andorra Recerca i Innovació i el Global Sports Innovation Centerpoweredby Microsoft (GSIC).  S’emmarca dins de la voluntat de situar el país com a un referent internacional en la indústria de l’esport i la innovació. En ell hi participaran representants de grans actors internacionals, com ara la FIS o el Tour de França, entre altres.

A banda, també hi seran presents diverses startups locals i internacionals, entre les quals es troben les tres guanyadores de l’Andorra Sports Startup Challenge. Així mateix també se celebraran reunions i sessions de networking exclusives per als participants de l’esdeveniment.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d'Andorra Business i Andorra Recerca i Innovació, Jordi Gallardo, ha volgut destacar que “l'esport és un dels nostres sectors estratègics i l'organització d'aquest esdeveniment suposa un pas més per posicionar el Principat com un referent internacional d'innovació en la indústria”. També ha afegit que “volem ajudar a les diferents startups a presentar les seves solucions i potenciar la identificació d’Andorra com un país de referència i on desenvolupar els seus projectes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending