Andorra Telecom llença el servei eSIM que permet operar amb més d’un número al mateix mòbil

El preu per accedir serà de sis euros en un únic pagament, el mateix que s’aplica ara en el cas de les reproduccions o duplicacions de les targetes físiques

Un telèfon 5G.
Un telèfon 5G.

Andorra Telecom oferirà als seus clients de telefonia mòbil la possibilitat de demanar el que es coneix tècnicament com l’eSIM. És a dir, una targeta integrada en un xip intern a l’aparell, que eviti la necessitat de tenir-ne una de física. Es preveu que, actualment, fins a 6.500 usuaris tenen terminals que preveuen aquesta possibilitat que, entre altres avantatges, permet emprar més d’un número a un mateix dispositiu.

El nou servei s’ha llençat aquest dimarts i estarà disponible per a tots els mòbils de darrera generació que incorporen la funcionalitat. Es tracta de tenir un xip intern preparat per instal·lar-hi un número de telèfon sense necessitat d’una targeta física.

La companyia xifra en 6.500 els clients que ja es podrien beneficiar del nou servei

“Calculem que en aquests moments hi pot haver a Andorra al voltant de 6.500 telèfons mòbils que ja permeten disposar de l’eSIM. És evident que la xifra anirà creixent amb la sortida de nous models per part dels grans fabricants internacionals”, ha apuntat el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, que ha remarcat la millora que pot oferir aquesta funcionalitat. “És molt còmode tenir, per exemple, en el mateix terminal el telèfon de feina i el personal i la gent que té targes d’operadors diferents perquè passa molt temps fora del país pot tenir-les totes actives en un mateix telèfon”, ha apuntat.

El client que tingui un telèfon habilitat per a l’eSim pot sol·licitar-la visitant l’agència comercial d’Andorra Telecom o trucant al telèfon 115, on els assessors comercials de la companyia l’informaran del procediment. Per a afavorir la implantació del nou servei, la tarifa serà un pagament únic de 6 euros, IGI inclòs, el mateix preu fixat per les reproduccions o duplicats de targeta física.

Casadevall ha indicat que la implantació de l’eSim és un pas més en el procés de digitalització de la companyia i evidencia la voluntat d’incorporar els avenços tecnològics que “tot i que ara només són aplicables a una part dels nostres clients, en un curt període de temps se’n generalitzarà l’ús”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending