Andorra acull el Block World Tour per atreure nous models de negoci tecnològic

El congrés es farà els dies 1 i 2 d'abril a Sant Julià de Lòria amb expositors, conferències i taules rodones per conèixer les novetats més importants del sector, i trobar oportunitats de col·laboració

Comentaris

Marta Ambor i Mireia Codina a la roda de premsa de presentació.
Marta Ambor i Mireia Codina a la roda de premsa de presentació. B. N.

El Centre Cultural i de Congressos Lauredià acollirà els dies 1 i 2 d'abril el congrés Block World Tour. La presidenta d'Andorra Blockchain, Marta Ambor ha explicat, durant la presentació, que l'objectiu és que serveixi de palanca per atreure nous models de negoci tecnològic a Andorra. Hi haurà taules rodones, conferències i tallers en una segona zona que serà de pagament. Totes les entrades ja estan venudes. La primera, al vestíbul del centre, comptarà amb expositorsd'empreses molt conegudes i serà d'accés gratuït. 

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina ha dit que la celebració del congrés s'emmarca en l'aposta del comú per la innovació i la tecnologia. Ambor per la seva part, ha recordat que Andorra ja ha mostrat la seva capacitat per ser un país de referència en el futur tecnològic "ja quedisposa d’infraestructures per dur a terme aquest projecte". Durant els dos dies del congrés es tractaran temes con la ciberseguretat, els actius digitals, les criptomonedes o el metavers, un concepte utilitzat generalment per a descriure una experiència immersiva i multisensorial en l'ús aplicat de diversos desenvolupaments tecnològics immersius d'internet.

Ambor ha reconegut que "estem molt sorpresos de l’impacte que el congrés ha tingut i del gran nombre d’empreses que hi prendran part”, ha assenyalat, sense quantificar-les perquè “encara estem tancant la participació”. El blockchain o en català cadena de blocs és una modalitat de gestió que elimina els intermediaris descentralitzant els processos i donant el control als usuaris. És una base de dades segura que pot ajudar molt a les empreses i persones en el seu dia a dia.

 

Comentaris (1)

Trending