Acord per al relleu en la direcció de la Cambra al darrer quadrimestre d’aquest any

El plenari de l’ens cameral ja ha donat el vistiplau a què Sol Rossell agafi el comandament executiu de l’organització una vegada es jubili Pilar Escaler

Sol Rossell (esquerra) i Pilar Escaler.
Sol Rossell (esquerra) i Pilar Escaler.

Com estava previst però ara ja amb la validació formal del plenari, la fins ara directora adjunta de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) d’Andorra, Sol Rossell, assumirà el màxim comandament executiu de l’ens cameral en la recta final d’aquest any. Rossell agafarà la direcció de la Cambra quan al darrer quadrimestre d’aquest 2023 (probablement entre setembre i octubre) la històrica directora de l’organització, Pilar Escaler, faci efectiva la seva jubilació.

El relleu fa temps que s’està treballant a la Cambra. De fet, Rossell, llicenciada en administració d’empreses i amb formació superior en diverses matèries relacionades amb els negocis, es va incorporar com a directora adjunta de l’ens el 2019. Durant aquests quatre anys ha anat treballant al costat d’Escaler en segon terme. Certament, els darrers temps la seva participació i rellevància pública, per dir-ho d’aquesta manera, ha anat pujant enters.

En un dels darrers plenaris, en què l’òrgan col·legiat de màxima decisió va aprovar també els comptes de l’organització del 2022, es va acordar també donar el vistiplau a Rossell com a futura directora i iniciar ja la recta final de la substitució d’Escaler, que haurà superat les tres dècades en la direcció d’un ens que aglutina un gran nombre de negocis petits i grans del país. Un ens, alhora, que té una gran vocació de servei en relació, justament, a aquestes mateixes empreses.

Comentaris

Trending