Embolic diplomàtic per la llotja de l'Andorra-França

La representació francesa considera que havent-hi una ambaixadora no calia convidar el cònsul general a Barcelona

Estadi Nacional d'Andorra la Vella
Estadi Nacional d'Andorra la Vella
La invitació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) al cònsul general de França a Barcelona perquè fos a la llotja del partit de la fase de classificació d'aquest dimarts entre Andorra i la selecció francesa ha generat un embolic diplomàtic. A França el protocol i les jerarquies estan molt ben definides i per això, fonts diplomàtiques, consideren que només s'havia de convidar a l'ambaixadora, Jocelyne Caballero i que el cònsul estava de més.

L'Andorra-França de classificació per a l'Eurocopa 2020 es jugarà sobre la gespa de l'Estadi Nacional però també a la llotja. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va convidar l'ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero i al cònsul general a Barcelona per seure a la llotja

A França el protocol i les jerarquies estan molt ben definides i per això, fonts diplomàtiques, consideren que només s'havia de convidar a l'ambaixadora, Jocelyne Caballero i que el cònsul estava de més. Ara la incògnita està en saber si tots dos hi assistiran o si finalment la màxima representació del país veí serà l'ambaixadora.

El consolat francès a Andorra va tancar les portes l'agost del 2017 i des d'aleshores totes les gestions s'han de fer al de Barcelona o també es poden fer per via telemàtica.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending