Els food trucks tornaran a la terrassa del Parc Central

El Comú d'Andorra la vella ha obert un concurs nacional per adjudicar la concessió de l'opcupació de l'espai públic les ofertes del qual poden ser lliurades fins al 7 de març

El Parc Central, a Andorra la Vella.
El Parc Central, a Andorra la Vella.
El Comú d'Andorra la Vella ha fet públic en el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) d'aquest dimecres la convocatòria d'un concurs nacional per adjudicar la concessió, per lots, de l'ocupació de l'espai públic de la terrassa del bar-restaurant del Parc Central entre el maig i l'octubre d'aquest any. Tal com ja es va fer l'any passat, s'hi instal·laran casetes de venda ambulant de menjar - els anomenats food trucks - amb l'objectiu d'oferir el servei de terrassa a l'aire lliure.

L'edifici, que és propietat comunal, que havia d'acollir el bar al Parc Central roman tancat des que es va acabar el contracte amb l'anterior empresa adjudicatària. La corporació informa que en aquests moments estan en fase d'estudi per decidir-ne l'ús. El cert és que posen de manifest que en aquest equipament hi calen fer obres d'una certa "envergadura", les quals "no estan contemplades a curt termini i per tant, no previstes al pressupost d'enguany".

De manera que, serà el segon estiu que els food trucks substituiran el bar del parc. El concurs per a l'adjudicació d'aquest espai públic segueix el mateix model d'explotació de l'any passat, ja que des del Comú han explicat que "va funcionar molt bé". Les persones que estiguin interessades en el concurs poden retirar el plec de bases des d'aquest dijous i lliura les seves ofertes abans de les 15 hores del dia 7 de març d'aquest any.

Etiquetes

Comentaris

Trending