Els sindicats esperen més de 1.500 persones a la marxa contra les retallades socials

La manifestació que anirà de la plaça Coprínceps a l’espai que havia d’ocupar ‘The Cloud’ es farà divendres que ve al vespre i dilluns que ve se n’acabaran de tancar els detalls

-
-
Els sindicats esperen per a la mobilització de la setmana que ve molt més gent -també en funció de la meteorologia- que la que va assistir a la concentració que es va fer el 17 de desembre de l’any passat a l’avinguda Meritxell, a l’altura del passatge Biscariet. Per tant, les organitzacions sindicals, que gairebé en la seva totalitat donen suport a la marxa contra les retallades socials, esperen més de 1.500 persones a l’acte.

Els detalls definitiu de la manifestació s’han de consensuar dilluns que ve en una reunió en què hi hauran de participar representants de tots els col·lectius -sindicats i associacions de naturalesa social- que donin suport a la mobilització, que es fa coincidint en el darrer dia de la campanya electoral per a les comunals. Els promotors inicials de la marxa -inicialment el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT)- però també altres organitzacions que s’hi han anat apuntant, consideren que també des dels comuns es poden fer accions per minimitzar o reconduir les greus dificultats que pateixen moltes famílies del Principat.

Alhora, consideren que només fent girar algunes de les corporacions parroquials del país serà possible que la majoria governamental i parlamentària entengui que les seves decisions estan mal encaminades i la ciutadania vol canvis. Així ho han indicat diverses fonts properes a l’organització que, no obstant això, han explicat que fins dilluns a la nit no quedarà tot tancat. El que sí és clar és que la marxa anirà des de la plaça Coprínceps fins a l’espai que hauria d’haver ocupat ‘The Cloud’ i que en aquest darrer punt es faran diversos parlaments.

 

Comentaris

Trending